9. apr, 2017

wandeling van 6 april 2017

06/04/2017 eerste donderdag Paasverlof….mooie maar iets frisse wandeldag te Drongen.
Al heel vroeg (06.30 uur)waren de eerste wandelaars al paraat en er zouden er die dag bijna dubbel zoveel starten als vorig jaar…ongeveer 630 deelnemers hebben genoten van het prachtig parcours op zowel de 6, de 12 als de 20 kilometer; waarvoor onze dank aan onze parcoursmeester.
Wij danken ook de eigenaars die ons toegang hebben verleend tot hun domeinen om deze soms anders niet toegankelijke plaatsen in ons parcours te kunnen opnemen en om de wandelaars hiervan te kunnen laten genieten. Verder ook onze dank aan alle medewerkers, zaaleigenaars, leveranciers, ed.….
We moeten ook leren uit onze organisatorische fouten, zo blijkt onze soep steeds maar op te zijn nog voor het goed en wel middag is….vermoedelijk is ze te goed. We kunnen er alleen maar voor zorgen dat we naar de toekomst toe nog meer soep moeten voorzien. Ook op andere punten moeten wij als recent nieuw bestuur nog verbeteringen aanbrengen maar toch mogen we terugblikken op een puike organisatie wat duidelijk bleek uit de zeer vele positieve reacties van de wandelaars op het einde van hun wandeling.
Ik wens iedereen ook al uit te nodigen op onze volgende wandeling en wel op 10 september 2017 met start te Sint Denijs Westrem en waarbij wij weer een groene wandeling beloven langs rustige verkeersvrije wegen.
Dank aan alle deelnemers, medewerkers, enz.
Tot in september.
Danny Finjaer
Voorzitter

enkele foto's hieronder op volgende link:

http://www.ipa-wandelclub.be/430807050

voor de volledige fotoreeks verwijzen we naar onze facebookpagina

https://www.facebook.com/search/top/?q=ipa%20wandelclub